Rare lover i andre land

Noe som har fascinert oss lenge er ulike rare lover som finnes i andre land. I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på noen.

Visste du at?

I Singapore så er faktisk tyggegummi helt ulovlig. Du vil ikke finne det solgt noe sted! Hvis du reiser til Skottland, så kan du stole på fremmede, fordi der er det sånn at hvis noen banker på døra di og spør om de kan låne doen din så må du faktisk slippe dem inn. Hvor rart er ikke det?

I Polen så er Ole Brumm ulovlig. Dette fordi de synes han er en veldig rar skapning.

I Japan så er det faktisk ulovlig å være overvektig. De har faktisk til og med satt mål som er lovlige for menn og kvinner. Er ikke det ganske spesielt?

I Tyskland kan du bare kalle ungene dine for navn som står i en spesifikk bok. Det må også være klart om barnet ditt er gutt eller jente fra navnet de får, noe som er mindre og mindre populært for tiden.

Dette er bare noen av de lovene vi har funnet som vi synes er utrolig rare. Hvordan kan noen vedta slike lover?

Hvilke lover kan du finne?

Det som er spennende er å se hvilken merkelig lovgivning i forskjellige land som finnes der ute. Du burde se om du kan finne enda flere eksempler enn det vi har kommet med!

Forresten, vi fant enda en rar lov vi fortelle deg om. Visste du at hvis du kjøper et bygg/hus i Wyoming som koster mer enn 1 000 000 kroner (eller cirka 100 000 dollar) så må du bruke en prosent av denne kjøpesummen på kunst. Hvor rart er ikke dette? Er dette en lov du tror du hadde fulgt eller ikke? Vi lurer egentlig også på hvordan de opprettholder denne merkelige loven.